maroszerszamok

Marószerszámok

A YG-1 marószerszámait a világ egyik legköltséghatékonyabb forgácsolószerszámainak tartják, melyek sok felhasználó számára biztosítják a termelékenység jelentős növekedését.

A YG-1 jól ismert a kiemelkedő teljesítményéről és a széles termékpalettájáról is. Ezáltal szinte az összes munkadarab anyaghoz és számos alkalmazáshoz tud kínálni megoldást.

furoszerszamok

Fúrószerszámok

A YG-1 fúrószerszámai jól ismertek a szigorú tűréseikről és a csúcstechnológiáról, ezáltal folyamatosan lenyűgözik a világ különböző gyártóit.

A YG-1 fejlett geometriája rendkívüli teljesítményt nyújt, hosszabb éltartamot és kiemelkedő termelékenységet teremtve. Számos méret és geometria áll rendelkezésre a különböző alkalmazásokhoz.

menetmegmunkalo

Menetmegmunkáló szerszámok

A YG-1 menetmegmunkáló szerszámok igen elismertek, a kitűnő minőségüknek és az egyedi kialakításnak köszönhetően, ezért továbbra is a legjobb választás marad.

A YG-1 szigorú minőségellenőrzése révén, egyedi geometriája megakadályozza a túl nagy előtolás okozta menetfúrási problémákat, rövid ciklusidőt és nagyobb termelékenységet eredményezve.

tooling_system

Esztergaszerszámok

A YG-1 esztergaszerszámai a legköltséghatékonyabb forgácsolószerszámok a különböző megmunkálásokhoz, mindemellett hosszabb éltartamot biztosítanak a termelékenység növelése érdekében. Kiváló forgácsolási teljesítmény az általános alkalmazásoknál, illetve instabil körülmények (egyenetlen és megszakított felületek forgácsolása) esetén is.

tooling_system

Szerszámtartó rendszerek

A YG-1 szerszámtartó rendszerek kiváló befogási technológiát kínálnak mindenféle megmunkálási igény kielégítésére. A rendszerek úgy lettek optimalizálva, hogy ügyfeleink számára nagy hatékonysággal és termelékenységgel működjenek, a pontosság és ismételhetőség jelentős növelése mellett.

image-description image-description

Főkatalógus & Váltólapkás szerszámok katalógus

A Főkatalógus tartalmazza az összes YG-1 szabvány terméket.

A Váltólapkás szerszámok katalógus tartalmazza az összes termékünket és a legújabb fejlesztéseinket erről a területről.

E-Catalog

Maximális termelékenység és kiváló teljesítmény! Fedezze fel a YG-1 egyedülálló termékválasztóját!

(Az összes termékünk megtekintéséhez, kérjük használja a “Smart Tool Recommendation”-t)

Smart Tool Recommendation

Gyors és egyszerű! A legjobb szerszám ajánlás Önnek, az összes szerszámunk közül.