Elindult az új, repülőiparnak fejleszett és alumínium-ötvözetekre specializált, Alu-Power HPC tömör keményfém maró sorozat


A YG-1 új tömör keményfém marója, az Alu-Power HPC, alumínium (Al7075), illetve nemvas és nemfémes anyagok megmunkálására lett specializálva, melyet elsősorban a repülőiparban használnak. Az Alu-Power HPC maró speciális geometriai elemeket tartalmaz a tömegegyensúly szabályozása érdekében, ezáltal nagy teljesítményt nyújt nagy fordulatszámok esetén is, és lehetővé teszi, a megközelítőleg 3-szor gyorsabb forgácsolósebességet, a hagyományos alumíniumhoz való szerszámokhoz képest. Alkalmas különböző típusú megmunkálásokhoz, illetve kiváló teljesítményt és kitűnő felületi minőséget nyújt a nehéz forgácsolásoknál.

Az Alu-Power HPC alkalmazása jelentősen növeli a termelékenységet és csökkenti a költségeket.
Jelenleg az Alu-Power HPC 3-élű sarkos és sarokrádiuszos geometriával, többféle méretű rádiusszal és átmérővel, nyakas és általános, illetve bevonatos és bevonat nélküli kivitelben érhető el. Az Alu-Power HPC várhatóan nem csak a repülőiparban lesz keresett termék, hanem még más iparágakban is.

2018.06.21