Megjelent az új YG TURN katalógus!


Megjelent a YG-1 új Esztergálás katalógusa, a YG TURN.

A katalógus bemutatja az ISO esztergálás, illetve a leszúró- és beszúró esztergálás termékcsaládot, valamint a specializált bevonatokat és forgácstörőket is, az optimálisabb termelés érdekében, minden megmunkálási körülmény mellett.

Az ISO esztergálás termékpalettája, új bevonatokkal kiegészülve a rozsdamentes anyagokhoz (YG211 / YG213 / YG214), a már meglévő 400 termékről, 500 félére bővült.

A leszúró- és beszúró esztergálás termékcsalád választéka 8-ról 14 db-ra bővült, a YG602G bevonat hozzáadásával, ami a YG602 bevonat fejlesztett változata. Az új bevonat nagyobb kopásállósággal, és a használt vágóél könnyű azonosítását segítő új funkcióval rendelkezik.

A katalógus tartalmaz különféle műszaki segédleteket is, melyekkel például a munkadarab karakterisztikájától függően, könnyen kiválasztható a megfelelő termék és a hozzá tartozó forgácsolási paraméterek is. Ezen felül általános forgácsolási problémákra is találhatóak megoldás ajánlások, illetve egy anyagszabvány összehasonlító táblázat is, mellyel csökkenthetők az országonként eltérő anyagjelölések összetévesztése.

A YG TURN katalógus az ISO 13399 szabvány szerint készült (forgácsolószerszámok adatmegjelenítése - Nemzetközi Szabványügyi Szervezet), hogy könnyen tudják használni azok is, akik nem ismerik annyira a YG-1 termékeit.

Az alábbi linken vagy a QR kód segítségével tekintheti meg brossúránkat.

2019.02.21